Lunaesthetic

Lunaesthetic

Patrimoniu, comunitate, apartenență

Despre

Luna Estate își lărgește orizonturile către educație prin debutul Școlii de vară Lunaesthetic, un proiect dedicat patrimoniului și pasionaților de domeniile conexe acestuia: istorie, arhitectură, restaurare, artă, peisagistică, ecologie, turism.
În perioada 24.07.2023 – 03.08.2023, Ansamblul Castelului Teleki din Luna de Jos va găzdui evenimente culturale, momente artistice și se va bucura de un suflu de idei proaspete prin crearea unui spațiu de dialog între tineri și profesioniști de renume ca ramă a tabloului educațional, înlăturând barierele intergeneraționale dintre diverse categorii profesionale.
____________

„Lunaesthetic • patrimoniu, comunitate, apartenență” este un proiect implementat de @asociatiaarche și @lunaestate.ro, în parteneriat cu @patrimoniu_ro, @zaiafetpeluna și @tinutulflutureluialbastru, cu sprijinul proprietarilor: familia Borz și Primăria Dăbâca și al sponsorilor: @bds_topografie, în colaborare cu @mnitcluj.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Național (@fondul_cultural_national). Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.